Att inreda barnrummet

Mitt absoluta favoritrum att inreda måste vara barnrummet. Jag älskar att göra det fint för mitt barn och vill att han ska trivas så bra som möjligt. Det ska finnas mycket plats till lek men också för att varva ner och sova. Eftersom min son har en hel del leksaker behövs det också gott om förvaring där jag har en bra överblick av sakerna. Jag har valt att inreda med en lite högre säng som ger plats att inreda under. Här finns en myshörna där min son kan sitta och ta det lugnt och kanske titta lite i en bok.

Förvaringsmöjligheter

Som jag nämnde innan är en stor del av barnrummet förvaringsmöjligheter. Jag vill att det ska vara enkelt både för mig och mitt barn att plocka fram och städa undan leksaker. Därför använder jag mig av mycket öppna korgar där han enkelt kan se vilka leksaker han har. Jag tycker också om konceptet med dold förvaring och har därför även en del inbyggda lådor i rummet. Mitt tips till dig som ska inreda ett barnrum är att satsa på så mycket förvaring som möjligt. Som vi alla vet lyckas barn samla på sig en hel del grejer under årens gång.

Tallrikar och bestick

Ekoboom säljer färgglada och garanterat giftfria tallrikar, muggar och bestick av bambu för barn.

Övriga detaljer

Annat som jag gillar att lägga tid på är detaljer på väggar och liknande. Min son är ett stort fan av Spindelmannen och detta märks definitivt av när du kliver in i rummet. Som vi alla vet kan barns intressen svänga snabbt och det är därför bra om det enkelt går att byta ut en del av inredningen i rummet. Detta om pengarna finns för det, såklart. Jag tycker också om att lägga ner tid på små detaljer som coola lampor eller annat som man kanske inte tänker på vid första anblick. Kom ihåg att endast din fantasi sätter gränserna!