Kontakta mig

Hej där! Jag är Sandra, och jag älskar att dela med mig av min passion för renoveringsprojekt, kläder, mode och heminredning på min blogg. För mig handlar det inte bara om att förnya och försköna min egen hemmiljö utan också om att inspirera andra att göra samma sak och upptäcka glädjen i att skapa sitt drömhem och sin drömgarderob.

På min blogg delar jag med mig av mina egna renoveringsprojekt och heminredningsidéer, från små DIY-projekt till större renoveringar. Jag älskar att experimentera med färger, mönster och material för att skapa unika och personliga utrymmen som verkligen speglar min egen stil och personlighet.

Utöver renovering och heminredning delar jag också med mig av mina senaste klädfynd och modefavoriter. Jag älskar att utforska olika trender och stilar och att experimentera med olika plagg och accessoarer för att skapa spännande och unika outfits. Från vardagsklädsel till festkläder, jag delar med mig av mina bästa tips och tricks för att sätta ihop den perfekta looken för varje tillfälle.

Men min blogg handlar inte bara om yttre skönhet – jag är också passionerad för att skapa en harmonisk och balanserad livsstil där både inre och yttre välbefinnande är i fokus. Jag delar med mig av mina tankar och erfarenheter kring självutveckling, hälsa och välbefinnande för att inspirera andra att leva sina bästa liv och att skapa en meningsfull tillvaro.

Så häng med mig på min resa genom renovering, mode och livsstil! Jag ser fram emot att dela med mig av mina upplevelser och att inspirera dig att skapa ett vackert och harmoniskt hem och en stilfull garderob som verkligen speglar vem du är.

Mejl: info@kurobota.com