Barstolar för kontorets gemensamma utrymmen

Oavsett om du har en bar i ditt kök eller ett högt bord på ditt kontor, kan barstolar lägga till en extra touch av stil och komfort till utrymmet. De är också bra för att ge extra sittplatser i mindre rum. Barstolar finns i en mängd olika höjder, material och ytbehandlingar. Oavsett om du letar efter en traditionell träpall eller en modern metall, så finns det en perfekt pall för ditt kontor.

Barstolar finns i fyra grundläggande sitthöjder: standard, disk, extra lång och barhöjd. Standard pallar mäter 18 tum höga från golv till säte, medan barhöjd pallar är 29-32 tum höga. Sittbredden på standardpallar är vanligtvis 15 tum, medan sätesbredden på motpallar är 17 tum. Bredden på sätet är mycket viktigt, eftersom det kommer att avgöra antalet pallar som du kan placera i utrymmet. Du bör också tänka på komfort när du väljer en sittbredd.

Att välja rätt pall är inte alltid lätt. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till, till exempel hur många pallar du behöver, storleken på rummet och stilen på möblerna. Förutom komfort bör du också tänka på material. Många kontorspallar är gjorda av metall, medan vissa ägare väljer att blanda material. Du bör också välja stilen på pallen för att matcha resten av kontorsmöblerna. Att välja en träpall kommer att lägga till ett traditionellt utseende till utrymmet, medan metallpallar kan användas i industriella miljöer.

När du handlar billiga barstolar, se till att du tar måtten på bredden och höjden på baren eller disken. Sittbredden är viktig för komforten, medan pallens höjd bör vara 10 tum eller mindre under disken. En större sitsstorlek gör gäster och familjemedlemmar mer bekväma, medan en mindre sitsstorlek lämnar mer utrymme för andra möbler. Höjden på baren eller disken kommer också att påverka antalet pallar du behöver. Du behöver ungefär åtta tum utrymme mellan varje pall och ungefär sex tum utrymme mellan stolarna.

De bästa barstolarna för ditt kontor finns i en mängd olika ytbehandlingar och utföranden. De kan variera från modernt kromat stål till en rustik bronsfinish. Du kan också anpassa basen på din pall med ett lägre ryggstöd eller armstöd. Det finns även alternativ för vridning och klädsel. De flesta barstolar av kommersiell kvalitet är gjorda för att tåla tung användning i offentliga utrymmen. De kommer med en mängd olika alternativ, inklusive klädsel, vridbar och stoppning.

Det finns också olika typer av barstolar, inklusive övergångs-, avslappnads- och diskstolar. Övergångs- och avslappnade pallar är vanligtvis rygglösa och designade för mindre utrymmen. De finns också i en mängd olika ytbehandlingar och färger och kan ha alternativ för vridning, klädsel eller ryggstöd. Bänkhöjd pallar är kortare än barstolar, så de är bra för pausrum eller köksbänkar.

Letar du efter inredning till restaurang rekommenderar vi AZ Design.