Dags att slippa glasögonen

Jag har haft glasögon sedan jag var liten, och jag tycker inte att det är någon hit. Därför använder jag oftast linser, fast det är alltid lite fixande med det, även om det är bekvämt. Men nu har jag läst att man kan behandla sina synproblem med hjälp av ögonlaser. Det känns förstås lite läskigt att operera ögonen, men det verkar vara en säker metod.

Ögonlaser

Jag har läst på en del om ögonoperationer, och ögonlaser verkar vara en perfekt metod om man vill slippa glasögon och linser. Operationen är helt smärtfri och den fungerar om man är närsynt, översynt eller astigmatiker. Behandlingen passar bäst för dig som är mellan 20 och 45 år. Själva operationen tar bara cirka tio minuter och gör inte ont. Och det bästa är att läkningen går snabbt!

Vilken lycka att slippa glasögon!

Jag har som sagt lidit av närsynthet sedan jag var barn. De första åren hade jag glasögon och eftersom jag idrottade mycket så upplevde jag att de jämt var i vägen och att de alltid immade igen. När jag blev äldre skaffade jag linser, vilket såklart var bekvämare. Men nu har jag fått upp ögonen (!) för ögonlaser och det verkar super. Tänk vilken lycka att slippa ha glasögon!