Hitta hustillverkare

Du som tänker bo i villa är kanske så händig att du kan bygga hus själv? Om du däremot inte har den tid och de kunskaper som behövs finns det flera hustillverkare att vända sig till. Alternativen och möjligheterna är i det närmaste obegränsade. Du kan äntligen få ditt drömhus.

Välj det som passar bäst för dig

Ett alternativ för barnfamiljer är Götenehus. Det är en hustillverkare med lång historia som bygger hus i alla möjliga storlekar. Oavsett om familjen består av två eller exempelvis sju personer så har detta företag allt du behöver. Att köpa hus är ett av livets största beslut. Välj därför ett företag du känner dig trygg med.

I flera generationer har Älvsbyhus arbetat i Sverige, Norge och Finland. Bolaget startade år 1944 och hette då Norrfjärdens Träförädling. De har lång erfarenhet av att bygga hus som är anpassade för långa, kalla vintrar. Det gör dem till ett bra val om du ska köpa en villa i norra Sverige.

Hur kommer det att se ut?

En hustillverkare vill att du som kund ska få en så bra bild som möjligt av ditt hus. Därför har bland andra företaget Myrsjöhus tagit fram husmodeller så att du kan se ditt nya hem i miniatyr. Utöver de många färdiga modellerna har du möjlighet att komma med egna önskemål och förslag till modeller.

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige. Bland Smålands skogar och sjöar har företaget sitt säte där de erbjuder dig ett gediget hantverk där allt är noga planerat. Du som värdesätter ett gediget hantverk och ett anrikt företag kan med fördel välja dem när du står i begrepp att bli villaägare.