Modeidéer för sommaren 2022

sommarmode

När vi går in i nästa sommar är det en helt ny generation stilar på frammarsch. Från bandanas och halsdukar till hattar och kepsar, shorts och kjolar och mer, vi sätter scenen för vad som komma skall sommaren 2022! Vi har sammanställt våra bästa tips för sommarstil för att ge dig ett försprång framför resten. Läs vidare för att lära dig om de senaste trenderna och stilarna, och gör dig redo att rocka sommaren med stil!

Bandanas och sjalar

En mängd modehus har anammat trenden att bära bandanas och sjalar i sommar. Giorgio Armani lade till färgglada vågtryck till sin scarfkollektion, medan Salvatore Ferragamo kompletterade sin kollektion med nautiskt tema med svartvita halsdukar. Guillaume Meilland, Ferragamos herrdesigner, visade sina vår/sommarkollektioner 2022 med svarta bandanas knutna runt modellernas huvuden. Detta tunna, smala material draperades också över modellernas axlar.

Snusnäsdukar och sjalar är bra tillbehör för varma dagar. Du kan klä upp en enkel vit t-shirt med en ljus bandana. Eller så kan du bära en bandana knuten i en skjorta för att visa upp lite hud. I kombination med låga jeans och mulor är det en cool och lekfull look. Trenden är tillbaka efter ett kort uppehåll.

bandanas

Hattar och kepsar

Med inspiration från den varma solen och de sandiga stränderna i San Diego, är märkets hattar och kepsar gjorda av överdimensionerade mönster i raffia, pappersfläta och andra texturer. De överdimensionerade stilarna håller bäraren sval samtidigt som de skyddar ansiktet från solens heta strålar. De finns också i en rad olika stilar som kommer att komplettera alla estetiska. Här är några av de mest anmärkningsvärda nya hattarna och kepsarna för sommaren 2022.

Sommartid betyder pooldagar och varmt sommarväder, så en mössa och solglasögon kommer att hålla din hud skyddad och din outfit snygg. Inte bara kan en hatt och solglasögon passa ihop bra med din baddräkt, utan en hatt kommer att fullända din outfit. Hattar och solglasögon är ett måste-ha-tillbehör för att skydda din hud från solen och förhindra hyperpigmentering. Du kan till och med bära dem med baddräkter och solklänningar för en extra dos söthet!

hatt kvinna

Skjortor och blusar

Noughties har återuppstått i de nyaste våren/sommarens modekollektioner, och 20-talstrenden för utsmyckningar har också återupplivats. Några av utseendena hyllar årtiondet, medan andra ekar silhuetter från det årtiondet. Läs vidare för att bli inspirerad av de senaste trenderna inom skjortor och blusar för sommaren 2022. Den här modesäsongen kan du prova nya färger och stilar som är lätta att kombinera med nästan vad som helst.

Draperade tyger är ett måste för festlig festklädsel. Dessa romantiska skjortor och blusar från designers som Rick Owens är både smickrande och tidlösa. För att ge dina skjortor och blusar en romantisk look, kombinera dem med bekväma plattor. Om du är i behov av lite mer stöd är shapewear rätt väg att gå. Skjortor och blusar i texturerade tyger är ett måste i vår.

blus kvinna

Shorts och kjolar

Sommarens snyggaste kjolar och shorts är i ruching, som smickrar dina höfter på ett elegant sätt. Dessutom ger slitsen på satin dig en sexig look, vilket är ett klart plus under varma dagar. Lågmidjade minikjolar är perfekta för kvava sommarflingor, och de kommer definitivt att vara på modet till sommaren 2022.

Minikjolen är sommarens mest eftertraktade plagg. Den kortare versionen av den traditionella kjolen är idealisk för sommaren 2022, eftersom den aldrig är omodern. Minikjolar finns i alla olika längder och finns i både korta och långa stilar. Oavsett dina personliga preferenser, ju kortare desto bättre! Det finns ingen fel längd. Det beror bara på hur du bär den. Om du inte är säker på slitsar och utskärningar, välj en minikjol med utskärningar.

shorts

Skor och sandaler

För sommarstil är platta sandaler sandalen att ha. I sommar kan du klä dem upp eller ner, beroende på tillfälle. För en avslappnad dagtid kan du bära platta former med en enkel maxiklänning. De ser särskilt coola ut när de bärs till stranden. Du kan också uppdatera den klassiska fiskarsandalen med chunky eller gelésulor för att göra den lite mer modern. Versace och Marni stödde båda denna stil på catwalken.

Om du inte gillar klackar, överväg träskor. Dessa sandaler har en lägre, platt klack, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för byxor med vida ben. Du kan klä upp dem ännu mer med prästkragar eller ormskinn. Plattformsklackar är ett annat klassiskt alternativ som aldrig kommer att gå ur mode. Kom bara ihåg att välja ett bekvämt par. I sommar, ta ut plattformshälen och lägg till lite spets till din look.

sandaler