Nicklas nya stil med armband

Vi har i alla tider smyckat oss med vackra ting. Men det är något mer med det vi hänger runt halsen eller bär på handleden – vi vill förmedla. Det vi bär på oss säger något om vem vi är. Att då hitta det där lilla extra förhöjer inte bara helheten utan väcker samtidigt omgivningens intresse. Ett armband syns och blir en aktiv del i såväl outfiten som i kroppsspråket. Det är ju faktiskt så att orden vi säger bara är en liten del i allt vi kommunicerar. Det här är något som Nicklas har fått uppleva.

Detaljer som ger självförtroende

Han trodde aldrig att sätta på sig ett nytt armband skulle väcka så mycket känslor. Det väckte uppmärksamhet. Helt plötsligt fick han se omgivningens blickar och fick kommentarer och komplimanger. Han trodde aldrig att det skulle märkas så mycket. Eftersom han kände det var dags med en förändring var det vägen att gå. Inte en helt ny stil men en förändrad stil för någon som aldrig burit smycken.

Armband för fria själar i alla situationer

För Nicklas blev det en stor förändring och att bära armband är nu något helt naturligt. För varje stund är en möjlighet att visa vem man är men också att man kan variera sig. Det är ingen omöjlighet att ha ett armband för varje tillfälle. Likaså att hitta den där favoriten som blir det enda och personliga uttrycket som faktiskt fungerar i alla situationer. Och det är kanske det som är grejen med armband, att det finns alla möjligheter – att det inte finns några regler. Kan säga att Nicklas till och med bär flera armband samtidigt idag.